Saxen Frisør AMFI Askøy blir AM Frisør

 

Kjære kunde


Saxen Frisør på AMFI Askøy har nylig byttet navn til AM Frisør.

Anne May Ramsøy er ny eier og daglig leder for AM Frisør. Du finner oss i samme lokale som tidligere, og du møter de samme blide frisørene som jobbet her før vi fikk nytt navn.

Vi har byttet telefonnummer. Nå må du ringe 56 15 00 50 for å nå AM Frisør.

Har du tidligere brukt appen FixIT Timebestilling for å bestille time hos Saxen på AMFI Askøy, må du nå endre favorittsalong i appen for å bestille time hos AM Frisør. Det gjør du kjapt og enkelt ved å følge trinnene som er listet opp nedenfor.


Slik endrer du favorittsalong i appen:

 1. Åpne appen FixIT Timebestilling. Trykk så på «Min profil» nede i høyre hjørne av skjermen.
   
 2. Trykk så på «Favorittsalonger» i menyen som vises, da kommer du til et skjermbilde som viser din(e) favorittsalong(er).
   
 3. Trykk på knappen «Legg til ny salong». Har du allerede valgt tre favorittsalonger må du fjerne én for å kunne legge til en ny.
   
 4. Når du har trykket på «Legg til ny salong» kommer du til siden der du søker etter din salong. Nå skal du finne AM Frisør, det raskeste alternativet er å bruke søkefunksjonen - skriv inn «AM Frisør» og trykk søk.
   
 5. Velg AM Frisør fra listen. Nå kommer du til et nytt skjermbilde, der appen vil automatisk finne din brukerkonto - med info om tidligere besøk og bonuspoeng - og spørre deg om dette er deg. Bekreft at appen har funnet riktig profil, så er du klar til å bestille time hos AM Frisør i FixIT Timebestilling.

NB! Husk at det også er mulig å bestille time på våre nettsider, trykk på lenken «Bestill time» i hovedmenyen.